Full Tilt International Poker Open Tour

3854196-poker-chips (2)

Full Tilt International Poker Open Tour on eräs Euroopan suurimmista ja arvostetuimmista live-pokeriturnauksista. Full Tilt itsessään on netissä käytettävä live-pokerihuone ja se kuuluu sarjassaan verkon suurimpiin toimijoihin. Full Tilt International Poker Open Tour on kuitenkin tullut tunnetuksi vasta viime aikoina – myös Full Tilt -pokerisivusto vietti kymmenvuotisjuhliaan vasta viime vuonna.

Vaikka tapahtuman järjestäjä ei ole ollut mukana tätä kauempaa, Full Tilt International Poker Open Tour on nopeasti noussut erittäin arvostetuksi pokeritapahtumaksi muun muassa tasa-arvoisuutensa (kuka vain voi päästä pelaamaan osallistumalla pelijärjestäjän nettikarsintoihin!) ja raikkaan uuden otteensa ansiosta.

Full Tilt -yrityksen hallinto toimii Irlannissa. Se on rekisteröity Maltalle, jossa sillä on myös pelilisenssi. Maltan lisäksi yrityksellä on pelilisenssi Mansaarella.

Full Tilt International Poker Open Tour

Full Tilt International Poker Open Tour 2015 alkoi toukokuussa ja siihen kuuluu yhteensä seitsemän eri turnausta. Jokainen turnaus järjestetään Irlannissa tai Isossa-Britanniassa. Ensimmäinen turnaus järjestettiin Brayssa 20 kilometrin päässä Dublinista, heinäkuun turnaus niin ikään Irlannin Corkissa ja sitä seuraavat turnaukset järjestetään Newcastlessa, Lontoossa, Killarneyssa, Dublinissa sekä Limerickissa. Full Tilt International Poker Open Tour -opas pitää sisällään kaikki tapahtumapaikkojen ja -aikojen tiedot.

Nimensä mukaisesti Full Tilt International Poker Open -turnaukset ovat avoimia kaikille ja niihin voi osallistua maksamalla 250 dollarin rekisteröitymismaksun. Lisäksi turnaukseen voi osallistua voittamalla joissakin osallistumiseen oikeuttavista karsinnoista eli “satelliittiturnauksista”. Turnaukseen rekisteröityminen onnistuu kätevästi lataamalla ilmaisen sovelluksen ja luomalla käyttäjätilin.

Näin rekisteröidyt Full Tilt International Poker Open Tour -tapahtumaan

Turnaukseen rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista. Full Tilt järjestää tapahtuman, eli luonnollisesti pelaajan on ensimmäiseksi rekisteröidyttävä Full Tiltiin (se ei kuitenkaan maksa mitään!). Full Tiltiin rekisteröidytään lataamalla sovellus, joka toimii tällä hetkellä parhaiten pöytätietokoneilla.

Ensimmäiseksi Full Tilt International Poker Open Touriin rekisteröityäkseen tarvitsee mennä kohtaan “Asetukset”, minkä jälkeen tulee siirtyä eteenpäin “Aulanäkymään” ja “Normaalinäkymään”. Tämän jälkeen osallistujan tulee suodattaa hakutuloksia ja turnauksen saa näkyviin asettamalla filttereiksi “Turnaus”, “Satelliitti”, “Kaikki” sekä “Kaikki” ja valitsemalla vaatimustasoiksi kaikki mahdolliset mikrosta suurimpaan.

Jokainen haluaisi tietysti päästä Full Tilt International Poker Open Tour -tapahtumaan maksamatta 250 dollarin rekisteröitymismaksua. Tämä voi onnistua selaamalla Full Tiltin pelilistausta ja osallistumalla IPO-satelliiteiksi nimettyihin turnauksiin. Kun löydät IPO-satelliitti-turnaukset, sinun ei enää tarvitse kuin klikata “rekisteröidy” ja tehdä parhaasi päästäksesi pokerin ykkössarjaan!

Full Tilt International Poker Open Tour Brayssa

Turnauksen ensimmäinen tapahtuma järjestettiin Brayssa Irlannissa 22.-24.5. viikonloppuna. Päätapahtuman ensimmäinen osa järjestettiin perjantaina ja toinen osa lauantaina. Tämän lisäksi tapahtumantäyteiseen viikonloppuun kuului muutamia, edullisempia lisätapahtumia kuten No Limit Hold’em – Turbo sekä No Limit Hold’em – Deepstack Turbo.

Brayn tulokset saattavat vaikuttaa tulevien Full Tilt International Poker Open Tour -kilpailujen tuloksiin, mikäli avajaisturnauksen voittajat ottavat osaa myös seuraaviin turnauksiin.

Full Tilt International Poker Open Tour Dublinissa

Full Tilt International Poker Open Tourin päätapahtuma järjestetään Dublinissa 21.-26.10. Tapahtuma eroaa jo kestonsa puolesta muista Full Tilt International Poker Open Tourin tapahtumista, sillä muut sarjaan kuuluvat turnaukset kestävät vain viikonlopun yli. Tämä arvostettu pokeritapahtuma järjestetään Regency Hotel Events Centressä Dublinin ydinkeskustassa ja kuten muihinkin Full Tilt International Poker Open Tour -tapahtumiin, myös siihen voi osallistua 250 dollarin arvoisen osallistumismaksun maksamalla. Päätapahtuman lisäksi myös Dublinissa järjestetään useita erillisiä tapahtumia, joissa innokkaimmat pokerihait pääsevät todistamaan taitonsa.

Seuraavat tapahtumat

Niitä pelaajia, jotka eivät vielä ole ehtineet osallistua, lohduttanee se, että Full Tiltin turnaussarjaan sisältyy vielä tämän vuoden puolella useita loistavia mahdollisuuksia päästä kilpailemaan pienistä ja suuremmista voitoista. Missasitko turnaukset Brayssa ja Corkissa? Ei hätää! Elokuun kolmantena viikonloppuna Full Tilt International Poker Open Tour saapuu Englannin Newcastleen, ja neljäntenä vuorossa on kansainvälinen metropoli Lontoo. Mitä siis odotat? Ota suunnaksi Newcastle, Lontoo tai jokin muu seuraavista Full Tilt International Poker Open Tour -kohteista Brittein saarilla!