Koripallo nostaa suosiotaan – sekä kentällä että katsomossa

Koripallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista. Pikkuhiljaa siitä on kehittymässä myös Suomen suosituimpia lajeja, mistä on kiittäminen maajoukkue Susijengin menestystä EM- ja MM-kisoissa sekä yksittäisiä tähtiä, kuten Petteri Koposta ja Lauri Markkasta. Lajin suosion kasvaessa siirtyvät yhä useamman katseet kohti koripallon taalaliigaa, toisin sanoen kuuluisaa NBA-liigaa. NBA on maailman arvostetuin koripallon liiga, jossa nähdään jännittävää, nopeatempoista ja luonnollisesti koririkasta koripalloa.NBA:ta on helppo seurata myös televisiosta, sillä Suomessakin useat maksukanavat näyttävät liigan otteluita. Katsomaan niitä pääsee esimerkiksi Ruutu+- ja Nelonen PRO -palveluiden kautta. Kuten muiden jenkkiliigojen kanssa, koituu katsomisen ainoaksi ongelmaksi vaikeat lähetysajat, sillä pelejä pelataan aikaeron vuoksi lähinnä Suomen yöaikaan.

Löydä oma suosikkijoukkue

Kun olet päässyt koripallon ja NBA:n pauloihin, voit valita itsellesi suosikkijoukkueen. Siihen, miten suosikkijoukkueesi valitset, ei tietenkään ole mitään sääntöjä. Valitse vaikka se, jolla on hauskin nimi, joka menestyy parhaiten tai se, jolla on sympaattisin maskotti. Siinä tapauksessa suosikkisi olisi tietenkin Memphis Grizzlies tai Minnesota Timberwolves. Oli suosikkijoukkueesi mikä tahansa, kannattaa peli-iltoja varten ostaa varusteet, jotka tekevät kannustamisesta todella helppoa. Onneksi NBA-fanituotteiden hankkiminen on nykyään helppoa Suomessakin, kiitos monien verkkokauppojen. Yksi kyseisistä kaupoista on Supportersplace, josta voi ostaa laajasti erilaisia, aitoja fanituotteita. Tarjolla on monen joukkueen, kuten Los Angeles Lakersin ja Golden State Warriorsin, tuotteita. Jos haluat saada lisätietoja, klikkaa itsesi verkkokauppaan.

Koripallo sävähdyttää NBA:sta Korisliigaan

Liigan suosiosta johtuen moni suomalainen nuori löytääkin esikuvan NBA:sta. Monen suomalaisen koripalloharrastajan suurin esikuva on varmasti Lauri Markkanen, joka on jo muutaman kauden ajan tehnyt uraa näyttävästi Chicago Bullsissa. Onneksi myös Markkasen pelipaitoja on helposti ostettavissa, jolloin jokainen fani saa pukeutua lempipelaajansa numeroa koristamaan paitaan. NBA ei kuitenkaan ole koripallon ainoa sarja, vaan lajia voi seurata paljon lähempääkin. Monien suomalaisfanien kannattaakin ottaa suunnaksi kotimaisen Korisliigan ottelut. Sarjan joukkueita voi seurata ympäri maata ja liigassa pelaa useita ulkomaalaisia vahvistuksia. Pelejä katsomalla ja liigaa tukemalla voi turvata sen, että jatkossakin Suomessa voidaan nauttia huippukoriksesta, eikä pelkästään televisioitujen NBA:n matsien välityksellä.